Wanneer uw kind is aangenomen op ‘De Vlieger’, bent u automatisch lid van de Oudervereniging ‘De Vlieger’ (OV). De OV heeft een bestuur dat bestaat uit de volgende leden:

Demelza van Montfort (voorzitter), Marianne Snepvangers (penningmeester) & Simone Schurgers.De OV vervult een aantal taken binnen school zoals:
• ondersteunen van het team bij het organiseren van een aantal activiteiten waaronder Sinterklaas, de Kerstviering en Pasen.
• achterban van de Medezeggenschapsraad (M.R.),
• de contributie van de OV (= de Vrijwillige Ouderbijdrage) innen,
• het organiseren van activiteiten ter bevordering van de onderlinge contacten op school, zoals bijv. een barbecue en het schoolfeest.

Zonder de hulp van alle ouders/verzorgers op onze school is het niet mogelijk al deze activiteiten voor onze kinderen te organiseren. Daarom doet het bestuur van de OV regelmatig een beroep op u te komen helpen. Alle hulp, al gaat het om een half uurtje, is welkom.
Voor meer informatie over de OV verwijzen wij u naar de schoolgids van onze school. De OV informeert u regelmatig via Isy. Statuten en het Huishoudelijk Reglement kunt u opvragen bij de secretaris van de OV. Heeft u vragen, aarzel dan niet en neem contact met ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jenaplanschool De Vlieger
Adres: Kleine Steeg 8
Plaats: 6131 KJ Sittard
Telefoon: 046 - 45 26 667
Fax: 046 - 45 29 567
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.